terazmuzyka.pl
Koncerty 1048V
mg | 11 maja 2020

Guns N' Roses odwołali europejską trasę koncertową [OŚWIADCZENIE]

Guns N’ Roses jest kolejnym zespołem, który zmuszony został do odwołania trasy koncertowej. Grupa w planach miała między innymi występ w Polsce.

Grupa Guns N’ Roses miała zaplanowaną trasę koncertową po Europie, która miała odbyć się wiosną i latem tego roku. Nie było wątpliwości – zważywszy na ostatnie wydarzenia związane z COVID-19 – że trasa nie dojdzie do skutku, ale słynny zespół dość długo zwlekał z ogłoszeniem.

To w końcu się pojawiło, a przeczytać w nim możemy:

Do rodziny GN’R: Niestety, europejska trasa koncertowa nie dojdzie do skutku. Sytuacja zmienia się z dnia na dzień, a my chcemy chronić naszych fanów, członków załogi i muzyków. Ciężko pracujemy z promotorami, przedstawicielami obiektów i miastami nad kolejnymi krokami. Gdy coś ustalimy, poinformujemy o tym bezzwłocznie.

Zespół miał w planach występ w Polsce – zapowiedziany był na 17 czerwca tego roku, a odbyć miał się na stadionie PGE Narodowym w Warszawie. W najbliższym czasie powinny zostać podane nowe daty europejskich koncertów.

Poniżej oświadczenie zespołu:

REKLAMA

Wystartowała przedsprzedaż majowo-czerwcowego „Teraz Rocka”. W numerze piszemy między innymi o: Pearl JamDanzig, Judas Priest, Queen, Elektrycznych Gitarach, Katatonii i wielu innych.

Pismo do regularnej sprzedaży trafi 20 maja, natomiast wysyłka zamówionych w przedsprzedaży numerów rozpocznie się 18 maja. #ZostańWDomu i kupuj on-line!

[ZAMÓW TERAZ]

Komentarze (2)
Aby dodać wątek musisz być zalogowany!
Anka [37.30.***.***] dodano: 12.05.2020, 08:58 #1
Kiedy zwrot kasy za bilety?
Mili [5.173.***.***] dodano: 13.05.2020, 19:39 #2
Jak teraz z biletami i zwrotem kasy