Sting w wyjątkowym wydaniu

/ 1 sierpnia, 2016

Wznowień w obrębie „The Studio Collection” doczekały się następujące solowe płyty Stinga: „The Dream Of The Blue Turtles” (wydana w 1985 roku), „Nothing Like The Sun” (wydana w 1987 roku, album podwójny), „The Soul Cages" (wydana w 1991 roku), „Ten Summoner’s Tales” (wydana w 1993 roku), „Mercury Falling” (wydana w 1996 roku), „Brand New Day” (wydana w 1999 roku, podwójny album), „Sacred Love” (wydana w 2003 roku, album podwójny) i „The Last Ship" (wydana w 2013 roku).

Wspomniana kolekcja trafi do sprzedaży już 30 września i będzie prezentowała się tak:

Przypomnijmy, że Sting już jutro zagra koncert w Polsce – pojawi się w Operze Leśnej w Sopocie.


Lista utworów „The Studio Collection”:

THE DREAM OF THE BLUE TURTLES (Original Release: 1985)
Side A:
1.      If You Love Somebody Set Them Free
2.      Love Is The Seventh Wave
3.      Russians
4.      Children's Crusade
5.      Shadows In The Rain
Side B:
6.      We Work The Black Seam
7.      Consider Me Gone
8.      The Dream Of The Blue Turtles
9.      Moon Over Bourbon Street
10.  Fortress Around Your Heart

NOTHING LIKE THE SUN (Original Release: 1987)
Side A:
1.      The Lazarus Heart
2.      Be Still My Beating Heart
3.      Englishman In New York
Side B:
4.      History Will Teach Us Nothing
5.      They Dance Alone (Cueca Solo)
6.      Fragile
Side C:
7.      We'll Be Together
8.      Straight To My Heart
9.      Rock Steady
Side D:
10.  Sister Moon
11.  Little Wing
12.  The Secret Marriage

THE SOUL CAGES (Original Release: 1991)
Side A:
1.      Island Of Souls
2.      All This Time
3.      Mad About You
4.      Jeremiah Blues (Part 1)
5.      Why Should I Cry For You?
Side B:
6.      Saint Agnes And The Burning Train
7.      The Wild Wild Sea
8.      The Soul Cages
9.      When The Angels Fall

TEN SUMMONER’S TALES (Original Release: 1993)
Side A:
1.      If I Ever Lose My Faith In You
2.      Love Is Stronger Than Justice (The Munificent Seven)
3.      Fields Of Gold
4.      Heavy Cloud No Rain
5.      She's Too Good For Me
6.      Seven Days
Side B:
7.      Saint Augustine In Hell
8.      It's Probably Me
9.      Shape Of My Heart
10.  Something The Boy Said
11.  Epilogue (Nothing 'Bout Me)

MERCURY FALLING (Original Release: 1996)
Side A:
1.      The Hounds Of Winter
2.      I Hung My Head
3.      Let Your Soul Be Your Pilot
4.      I Was Brought To My Senses
5.      You Still Touch Me
Side B:
6.      I'm So Happy I Can't Stop Crying
7.      All Four Seasons
8.      Twenty Five To Midnight
9.      La Belle Dame Sans Regrets
10.  Valparaiso
11.  Lithium Sunset

BRAND NEW DAY (Original Release: 1999) **
Side A:
1.      A Thousand Years
2.      Desert Rose (feat. Cheb Mami)
3.      Big Lie Small World
Side B:
4.      After The Rain Has Fallen
5.      Perfect Love…Gone Wrong
Side C:
6.      Tomorrow We'll See
7.      Prelude To The End Of The Game
8.      Fill Her Up
Side D:
9.      Ghost Story
10.  Brand New Day

SACRED LOVE (Original Release: 2003) **
Side A:
1.      Inside
2.      Send Your Love (feat. Vicente Amigo)
3.      Whenever I Say Your Name (feat. Mary J. Blige)
Side B:
4.      Dead Man's Rope
5.      Never Coming Home
6.      Stolen Car (Take Me Dancing)
Side C:
7.      Forget About The Future
8.      This War
9.      The Book Of My Life (feat. Anoushka Shankar)
Side D:
10.  Sacred Love
11.  Send Your Love (Dave Audé Remix)

THE LAST SHIP (Original Release: 2013)
Side A:
1.      The Last Ship
2.      Dead Man's Boots
3.      And Yet
4.      August Winds
5.      Language Of Birds
6.      Practical Arrangement
Side B:
7.      The Night The Pugilist Learned How To Dance
8.      Ballad Of The Great Eastern
9.      What Have We Got? (feat. Jimmy Nail)
10.  I Love Her But She Loves Someone Else
11.  So To Speak (feat. Becky Unthank)
12.  The Last Ship (Reprise)



Przeczytaj także